Grease

Tots recordareu la mítica, no entrem en bona o dolenta, pel·lícula amb John Travolta i . Doncs no cal comparar, oblideu l’original. , el musical, és un espectacle divertit, fresc i que ajuda a passar una bona estona i oblidar-nos de temes que no venen a compte.

El problema ve quan mires el que has pagat per l’entrada i les expectatives que t’has anat formant. Aleshores pots pensar que a l’obra potser li manca professionalitat, potser esperaves alguna cosa més espectacular, potser un muntatge més dinàmic, potser uns intèrprets millors.

El que més em va decebre no és el musical sinó que vaig comprar unes entrades en un lateral de platea i quan vam seure ens vam adonar que la visibilitat no era completa. Així que ja sabeu, si aneu al teatre Arteria a veure Grease no compreu platea lateral, pel mateix preu aneu a la part central darreres files o al primer amfiteatre. Finalment nosaltres ho vam veure bastant bé, tampoc ens perdiem molt d’escenari, però els de les files per davant de la nostra van haver de buscar-se la vida i canviar-se a llocs buits més centrats.

I també em va decebre . És el nom reclam i la veritat és que es llueix en una o dues cançons i poca cosa més. Els seus números de ball són limitats, limitats i es componen de quatre passes bàsiques i poca cosa més. Es veu que aquell concurs de la televisió no fa ser suficient per donar-li un major protagonisme en el musical. Per mi els segons, Manuela Nieto en el paper de Rizzo i Iván Santos en el paper de Kenickie, passen per damunt dels primers, Edurne en el paper de Sandy i un fluix, molt fluix Jordi Coll en el paper de Danny Zuko.

En resum, si aneu amb moltes expectatives eixireu decebuts, si no vos ho passareu bé.

Ah, se m’oblidava, en la mateixa fila que nosaltres, però molt més centrat vam veure , sí, el de Sálvame, que per algun comentari que li vam endevinar sembla ser que demana per a ell una intimitat que, vaja, no dona la impressió que ell respecte en els demés. Coses que passen… o potser no vam escoltar bé.

Entrades relacionades:

  • No s'han trobat entrades relacionades
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Teatre i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>