Balada triste de trompeta

M’abellia veure la pel·lícula, i com que al cine no aniré a veure-la, no per res sinó perquè des que va néixer Paula no hem anat, divendres, aprofitant que Paula i jo ens vam quedar sols i ella dormia, la vaig buscar per Internet. La veritat és que ja ho havia fet un temps abans però no la vaig encontrar. Esta setmana als diaris electrònics vaig llegir la noticia que circulava una còpia i la vaig encontrar.

No he fet perdre res als propietaris dels drets d’autor perquè ja he dit que d’altra forma no l’haguera vista. Això sí, no m’importaria pagar un preu just pel que vaig fer, veure una pel·lícula en una pantalla de 15 polsades d’un portàtil, que si el gires un poc ja no veus res, i sense guardar-me cap còpia. No sé quin seria el preu just, 1 euro, 3 euros… però no tinc opció de pagar-lo.

M’abellia veure-la. He vist quasi tota la filmografia d’Álex de la Iglesia i per regla general m’ha agradat, les que més , i . M’agrada el seu humor i l’absurditat de moltes de les situacions que planteja. Álex és exagerat i arriscat com pocs. M’agrada la seua ambientació i els personatges un poc més bojos que menys.

De m’agrada tot allò que té a veure amb el que he comentat anteriorment i no m’agrada quan es fica massa seriós. No m’agrada l’inici, més que res perquè ja he comentat més d’una vegada que estic fart de la guerra civil. I em sembla que el final s’allarga massa, l’última mitja hora se’m va fer avorrida. Em quede amb la resta, des que Javi arriba al circ fins que fuig.

L’argument? Doncs Álex de la Iglesia, no calen més explicacions. Si no vos ha agradat el que heu vist d’ell fins ara doncs no cal que vos molesteu en veure-la. Si vos ha agradat aneu a veure-la i si podeu al cinema que segur que guanyarà molt.

Entrades relacionades:

  • No s'han trobat entrades relacionades
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Cinema i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>