Cal anar a la Xina a buscar espàrrecs?

Cada vegada se fa més difícil poder triar a . Tot són Hacendado, , i cada vegada menys altres marques. Aquesta setmana vaig llegir que estaven canviant d’estratègia que poc menys que aspiraven a convertir-se en un Lidl, buscar el seu mercat en aquest món en crisi sacrificant qualitat i oferint preu. Ahir vaig anar-hi. Sóc consumidor d’alguns dels seus productes i poc a poc només dels seus productes perquè no hi ha moltes opcions més. Vaig mirar per curiositat els espàrrecs, dissabte en vaig comprar al Carrefour i volia comparar. Se pot triar entre marca Hacendado, envasats per , i els de marca , evidentment també envasats per . No es pot triar massa, no? I amés el país de procedència de tots és la Xina. A mi no em pareix malament que venguen espàrrecs xinesos però segur que hi haurà espàrrecs d’una procedència més propera, al menys que ens donen l’oportunitat de triar. I ja ficats vaig curiosejar per les llegums: Canadà, USA, Perú, Argentina…

Seguiré comprant, però fixant-me i seleccionant…

Entrades relacionades:

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Pensaments, Uncategorized i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Cal anar a la Xina a buscar espàrrecs?

 1. unocualquiera.com diu:

  Encara recorde quan un amic s’hem enreia quan li deia, fa uns anys enrere, que Orwell estàva mes aprop que mai… Li deia que rere totes les marques cada volta estaven mes els mateixos i que per tant quan no fos rentable anirien desapareixen unes envers les altres, ben bé no es del tot aixi, pero el cami es el mateix, pot ser les marques no manen tant com jo em creia, pero ha estat el “canal de venta” qui, per el moment esta fent la feina bruta. Tant si val. Mateix resultat.
  D’una altra part, ventatges de la Globalització: si els Xinesos contaminen els rius en ares a l’industrialització que els porte a la “modernitat” del s.XXI, per què no hem de pendre açi una part de eixa contaminaciò? es just no?. A Navarra no ni ha d’esparrecs, no?

 2. unocualquiera.com diu:

  O potser no.

 3. Escèptic diu:

  A Navarra espàrrecs? Ni saben el que són.

  I l’Akismet aquest que no deixa passar ni un comentari dels teus…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>